Перейти до вмісту

Тренінг-бесіди зі студентами

    Сьогодні, 10 вересня, у студентському гуртожитку ВСП «Фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету» відбулося знайомство з новими мешканцями та з активом студентської ради.
    Було проведено інструктаж здобувачів освіти з безпеки життєдіяльності. Ретельно відпрацювали алгоритм  дій студентів і працівників у випадку сигналів «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» та «ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ». Обговорили можливі проблемні ситуації, які подекуди  виникають у мешканців гуртожитку.
    Заступник директора  коледжу з виховної роботи Анатолій Володимирович Каблов провів  превентивну бесіду з мешканцями гуртожитку щодо дотримання режиму та засад здорового способу життя, уникнення шкідливих звичок, заборони паління та вживання спиртних напоїв.
    Практичний психолог коледжу Євгенія Валеріївна Юрченко провела тренінг для здобувачів освіти «Дбаємо про наше ментальне здоров’я». Присутні дізналися, що таке метальне здоров’я та як захистити своє метальне здоров’я під час війни. Також ознайомилися із дієвими практичними техніками подолання тривоги й відновлення психологічного ресурсу.
    Вихователь гуртожитку Коберник Зоя  Миколаївна акцентувала увагу студентів на дотриманні правил проживання у гуртожитку та внутрішнього розпорядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *