Перейти до вмісту

Психологічні тренінги для студентів коледжу

    18 вересня у ВСП «Фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету» відбулися тренінги для студентів за участю психологинь ADRA.
    Тренінг за участю психологині Юлії Залуцької на тему:«Тривога і стрес » допоміг учасникам краще зрозуміти свої емоції та навчитися ефективно справлятися з тривожними ситуаціями. Програма тренінгу включає інтерактивні вправи для розпізнавання симптомів стресу, техніки релаксації, дихальні практики, а також способи зниження тривожності в повсякденному житті. Тренінг спрямований на зміцнення емоційної стійкості та розвитку навичок саморегуляції, щоб учасники могли ефективно керувати своїми емоціями і залишатися спокійними в стресових ситуаціях.
    Тренінг «Формування свідомої відмови від шкідливих звичок»за участю психологині ADRA Олени Козак, спрямований на допомогу студентам у розумінні причин і механізмів формування шкідливих звичок, а також на розвиток навичок свідомого контролю над ними. Програма включає теоретичні блоки про психологічні та фізіологічні аспекти звичок, практичні вправи для зміцнення мотивації, а також техніки заміщення шкідливих звичок на корисні.     Учасники тренінгу отримали інструменти для усвідомленого прийняття рішень, що сприяють здоровому способу життя.
    Тренінг «Як зберегти психічне здоров’я під час війни» за участю психологині ADRA Катерини Зинчак, спрямований на підтримку підлітків у складних умовах воєнних дій. Програма охоплює техніки самодопомоги та адаптацію до нових реалій. Студенти дізналися як зберігати внутрішній спокій, розвивати стійкість до травматичних ситуацій та підтримувати своє психічне здоров’я через практичні методики релаксації, саморефлексії та взаємопідтримки. Цей тренінг допоміг учасникам зміцнити психологічну стійкість і знайти способи адаптації до кризи.
    Дбаємо про ментальне здоров’я здобувачів освіти нашого коледжу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *