Перейти до вмісту

ХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ СОНЦЕ, ХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ МИР!

     19 вересня в гуртожитку нашого коледжу вихователь Зоя Миколаївна Коберник провела зі студентами виховний захід у формі літературно-музичної композиції на тему: «ХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ СОНЦЕ, ХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ МИР!», до Міжнародного дня миру.
     Щороку 21-го вересня люди в різних куточках земної кулі так чи інакше віддають данину миру. Це свято покликане змусити людей не тільки задуматися, але й зробити що-небудь заради миру.
     У цей день (21 вересня ) ООН закликає всі країни зупинити військові дії і хоча б на 24 години припинити проливати кров. Відмова від насильства і воєн – це не просто гучні слова, а необхідність для подальшого розвитку людства.
Сподіваємося на мир і ми, віримо, що наступного року Україна стрічатиме цей день дійсно в мирі, а цьогоріч хотілося б дня без тривог.
     Активну участь у заході брали студенти-мешканці гуртожитку, а саме: Арабська Анастасія (гр. 12 од), Гриневич Андрій (гр. 41а), Заболотний Артьом (гр.132), Костіна Каміла (гр. 14 од), Міщенко Валерія (16 од), Миськов Андрій (12 од), Музичук Катерина (гр. 12 од), Піпчак Марія (гр. 42 а), Семикіна Людмила (гр.12 од), Степура Анатасія (гр.16 од).
     Виховна година була насичена музичним відеосупроводом, студенти самі виступили в ролі ведучих, вони декламували вірші, згадали полеглих випускників коледжу, інсценізували молитву за мир; подбали активісти й про тематичне декорування актової зали гуртожитку.
     Захід відбувся у теплій дружній атмосфері за участі заступника директора з виховної роботи Анатолія Каблова та практичного психолога Євгенії Юрченко.
     Пам’ятаючи про загиблих в наслідок військових дій, ми повинні вчитися жити в мирі. Насамперед, в мирі з собою, з природою та з тим, хто поруч з нами працює, навчається і живе. Миру усім нам і на всій Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *