Перейти до вмісту

З Днем захисників та захисниць України!

    Сьогодні, 1 жовтня, в нашому коледжі відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню захисників та захисниць України. Захід відкрив в.о. директора коледжу Палій Віталій Петрович. Прозвучав славень нашої держави.
    Віталій Петрович звернувся до всіх присутніх: «Важливо вшановувати пам’ять тих, хто віддав життя за Україну і дякувати чоловікам та жінкам, які боронять нашу батьківщину зараз. Саме в цей час припадає і свято Покрови, яка здавна вважалася захисницею українських козаків та воїнів. Покрова оберігає наших оборонців і сьогодні. В цей день також відзначається День українського козацтва. Це офіційне свято, засноване в 2014 році охоплює вшанування не лише сучасних захисників України, а й тих воїнів, які поклали своє життя за Батьківщину ще в минулих століттях. Для українців ця дата   можливість вшанувати воїнів, які захищають незалежність та суверенітет України. Висловлюємо всім захисникам і захисницям України глибоку вдячність за мужність, звитягу і героїзм, в ім’я миру та майбутнього наступних поколінь. Бажаємо нашим захисникам незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, звершення всіх мрій, високих досягнень на благо  рідної держави!». На завершення виступу прозвучало: «Слава Україні!», присутні дружно відгукнулися: «Героям слава!».
    Заступник директора з виховної роботи Каблов Анатолій Володимирович зазначив: «Вшанування пам’яті воїнів-випусників коледжу та інших навчальних закладів є важливим аспектом збереження нашої історії та імен героїв, які захищали незалежність та територіальну цілісність України». Анатолій Володимирович зачитав мартиролог, в якому було згадано  кожного полеглого  за Україну випускника коледжу.
    Студенти та працівники коледжу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання й акцентували увагу на рішучості наших захисників і їх любові до рідної держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *